Tämä fenkolirisottoresepti löytyi JamieOliver Italiassa -kirjasta, jota ikävä kyllä enole millään ilveellä löytänyt omaksenisuomenkielisenäopuksena, vaan joudun sitä lainailemaankirjastosta
Entiedä mikä minut saa aina kokeilemaanJamien aasialaisia reseptejä, vaikka yhä uudelleentotean, etteiniiden makumaailman balanssi olelähelläkäänautenttista
Mausta suolallajakiehauta. Unohtelin nimittäin jatkuvastiaineksiajavalmistusvaiheita viikonlopun ruuista jaohjeet piti lukeamoneenotteeseen, jotta kaikki mausteet pääsivät varmasti mukaan
Jamie nimittäin valmistaa punajuuretja porkkanat samallatavallamaustettuna kuin itseyleensäne paahdan - tosin itseenoleaiemminkokeillutappelsiininmehuaporkkanoiden kanssa
Mausta kuhafilesuolallaja pippurilla molemmin puolin ja laita uunivuokaan. Herkullinenjanopea kalaruoka, mutta kannattaa valita oikein kypsiä avocadoja, sillä vähänkin kova avocado maistuu kauhealle
Mausta ranskankermapiparjuurellajavalkoviinietikalla/sitruunalla makusi mukaan. Ruskista fileenopeastierittäinkuumalla pannulla, niin että vain pinta saa kauniin värin (älä kypsennä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.