Eilen tekaisin sitten mun synttäreille samaisen kakun, kun mun serkun juhliin sunnuntaina. Tällä kertaa pohja onnistui paremmin, kuin viimeksi, mutta päälinen jäi tässä kakussa hieman "huonommaksi"
Eilen tekaisin sitten mun synttäreille samaisen kakun, kun mun serkun juhliin sunnuntaina. Tällä kertaa pohja onnistui paremmin, kuin viimeksi, mutta päälinen jäi tässä kakussa hieman "huonommaksi"
Hah. Ette kuulleet musta sunnuntaina, ettekä maanataina. ettekä kyllä eilenkään, sorry. Viikkoa on vietetty taas mukavasti sängyn pohjalla kipeänä, eikä oo oikeen ollu innostusta eikä voimia postata
Yhteistyössä Foodin. Kesäkelit ovat vihdoinkin rantautuneet Suomeen ja samoin minä taas blogin parin. Tuntuu hyvältä, kun vihdoinkin näin seitsemän kuukauden jälkeen on taas inspiraatiota ja innostusta kirjoittamiseen
Olen aina halunnut kokeilla raa'an valkosuklaan tekemistä, mutta olen ajatellut sen olevan jotenkin hankalampaa kuin tavallisen raakasuklaan (ja muutama epäonnistunut kokeilu resepteillä ei houkuttanut valkosuklaan tekoon enempää)
yhteistyössä Foodin. Meidän perheen hitiksi on muodostunut granola, josta löytyy suklaista makua, rapeita pähkinöitä sekä erityisesti paahdettuja mulpereita (tiedättehän, kun pienenä kävi nyppimässä muroista aina ne jogurtti- tai suklaapäällysteiset murot pois ensimmäisenä
Varoitus. tämän postauksen kuvat saattavat aiheuttaa nälkää ja himoa päästä Silvopleehen – ja äkkiä. Seuraava kohteeni taitaakin olla monille jo ennestään tuttu, nimittäin Hakaniemessä Toisella linjalla sijaitseva Satu Silvon perustama kasvisravintola Silvoplee – joka onkin äänestetty viime vuonna Helsingin parhaaksi kasvisravintolaksi – pääsee tänään esittelyvuoroon
tiistai 24. marraskuuta 2015. Viktorian kakku ja hieman remonttihölinää. Testailin jo joskus reilu vuosi sitten Viktorian spongekakkua eli Britannian klassikkokakkua ensimmäisen kerran
Reseptit ja ruoka-aiheiset postaukset ovat jääneet harmittavan vähälle. Viikonloppuna teimme lähi-idän makuja ja jäipä sitten taas nekin dokumentoimatta, höh
Yksi lapsuuteni unelma-ammateista oli olla jäätelökopin johtaja. Sellainen, joka asustelee suuren jätskikoppinsa yläkerrassa, kenen ei tarvitse tehdä muuta kuin istuskella kotonaan ja joka saa tilata jäätelöä alakerrasta hissillä niin paljon kuin haluaa ja ikinä jaksaa syödä
Ensiksikin, kuka Nina Lincoln. Tämän reseptin löysin puoli vahingossa vanhasta Olivia-lehden ruokablogista kun googlasin ihan toisenlaista suklaajälkkäriä
Plateful of love/Maiju. Joulunameja vol 1. Rapsakka krokantti maistuu ihan Daimille. En tehnyt päälle kokonaista suklaakuorrutetta vaan ripottelin päälle suklaahiutaleita & suklaarusinoita
Kuvat. Plateful of love/Maiju. Meillä on Iittalan Hot cool-laseja joita enimmäkseen käytämme kylmille juomille, mutta näin joulun aikaan toimivat meillä myös glögimukeina
Sain samanmoisen haasteen jo vähän aikaa sitten ja sen voi lukea tästä, mutta nyt kun sain haasteen Elämän pieniä suuria asioita-blogin Tarulta, niin toki mukaan lähdin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.