Fiilistelin Köökistä kajahtaa Facebook-sivulla taannoin yhden päivän pikavisiittiäni Turkuun. ehdin tavata hyvän ystäväni, syödä törkyhyvää kasvisruokaa kauppahallissa, tutustua uusiin kanssabloggaajiin ja vierailla vielä museossa vanhojanukkekoteja ihastelemassa
K. o. s. k. a. r. t. n. l. e. i. p. m. ,. y. ö. u. h. V. ä. j. v. N. T. ). A. -. P. 2. 0. g. D. 8. 5. ½. d. 4. 1. 3. M. L. S. /. O. E. R. f. H. (. 6. ) l. d l. m l
Nyt alan taas hyvällä motivaatiolla ja uusilla resepteillä, joita onkin. Viimeksi luetut. Chilisuklaa. Päätin tehdä tämän Launtai-illan ratoksi pitkästä aikaa hieman chilisuklaata
Linssilinjallajatketaan - otetaan nyt sitten kaikki irti tästä teemavuodesta. Aikoinaan rakastuin linsseihin intialaisen ruoan kautta ja yhä vieläkin dhalit eli linssimuhennokset ovat yksi suurista suosikeistani
On tupakanpolton lopettamiseen kannustavaa Stoptoberia ja tipattomaan kehoittavaa Sober Octoberia. Koska härkäpäisesti pyrin jatkuvasti haastamaan itseäni ja kaivamaan elämässä tietäni läpi sen paksuimman tiiliseinän läpi vaikka väkisin, työnsin soppaan lusikkani minäkin
Itsetehty kaalilaatikko on paras kaaliruoka mitä tiedän ja näin ollen se kuuluu ikisuosikkeihin. Tällä vuosien varrella sorvatulla ohjeella tehtynä se maistuu myös pojalle joka ei muuten pahemmin kaalilaatikosta välitä
ja sitruuna - tuo lyömätön yhdistelmä, joka täydentää toistensa makuja. Idea tähän kakkuun syntyi, kun pääsin Blogiringin kautta maistelemaan ja testailemaan Pandan tänä keväänä lanseeraamaa Lakritsifudgea
Parin vuoden ajan yksi blogini suosituimmista ohjeista on ollut aivan ihana valkosuklaa-marjajuustokakku, jota meidänkin perheessä on nautittu useampaan kertaan
Jamie ei pettänyt tälläkään kertaa. Reseptin ainesmäärät olisi voinut puolittaa, koska nyt ruokaa valmistui pienelle armeijalle (vaikka ohjeessa luvattiin sapuskaa neljälle)
K. u. m. a. t. s. i. -. e. k. ä. l. o. p. j. n. h. v. r. ö. A. H. y. (. ". ). L. T. ,. 2. 4. á. C. M. V. 1. 7. 5. g. /. d. 3. f. c. ½. 0. S. O. J. 8. P. 9. 6. d l. t l
Joskus viime vuoden lopulla Hakaniemen etnisiin paratiiseihin suntautuneen psykoottisen ostoskierroksen seurauksena huomasin taannoin, että kaapeistani löytyy nyt kilotolkulla linssejä ja noin viittä sorttia erilaisia papuja
Kullankeltaista läpikuultavaa voikukan terälehdistä valmistettua mehua ja voikukkateetä. Tämä mehu valmistetaan samalla periaatteella kuin mustan seljan kukkamehukin, kukkien terälehtien päälle kaadetaan kiehuvaa vettä jonka jälkeen mehu saa viipaloidun sitruunan kanssa vetäytyä seuraavaan päivään
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.