Menetin TasteofHelsinki -neitsyyteni vasta tänä vuonna. Pipsa Hurmerinta ja Barry MacNamarakin sanoivat avajaispuheessaan, että joka toinen vuosi sää on täydellinen ja joka toinen vuosi kehno, mutta meininki Tasteof Helsingissä on aina yhtä hyvä
Sarjan ensimmäisessä kirjassa, Agatha Raisin and the Quiche of Death, joku myrkyttää Agathan piirakkakilpailuun laittaman pinaattipiirakan ja siitä alkaa hänen ensimmäinen murhatutkintansa
Eilen aamulla päätin, että joulumieli saa nyt saapua meidänkin kotiin keinolla millä hyvänsä. Uskon siihen, että omat ajatukset ja tunteet voi kanavoida toisin, jos vaan haluaa
Varoitus. tämän postauksen kuvat saattavat aiheuttaa nälkää ja himoa päästä Silvopleehen – ja äkkiä. Seuraava kohteeni taitaakin olla monille jo ennestään tuttu, nimittäin Hakaniemessä Toisella linjalla sijaitseva Satu Silvon perustama kasvisravintola Silvoplee – joka onkin äänestetty viime vuonna Helsingin parhaaksi kasvisravintolaksi – pääsee tänään esittelyvuoroon
R. a. k. n. y. s. t. ä. v. i. e. o. l. m. p. j. 6. u. O. r. <. 3. N. d. h. A. g. b. -. ,. K. T. ö. P. M. ). J. U. 4. 2. 1. 5. 0. (. +. V. S. L. c. 7. H. E. 3 l. d l. t l
M. ä. e. n. o. i. k. s. a. l. y. m. r. t. d. j. u. p. A. v. ,. h. ö. K. S. J. c. H. f. P. O. g. E. T. V. L. R. I. C. (. 3. 0. ). 2. á. -. 1. 5. k p. p k. g )
Maistiaisia on tarjolla klo 10-16. Tämän viikon lauantaina 23. 4. vietetään Paistinkääntäjien Kilpipäivää ja juhlitaan korkeatasoista ja laaja-alaista ruokaosaamista ravintoloissa ja alan myymälöissä ympäri Suomea
Välillä on kiva herkutella jollain nopeasti valmistuvalla jälkiruoalla. Itselläni oli purkin pohjalla joululta jääneitä pipareita, jotka halusin hyödyntää jälkiruoassa
Kesäuusintana meillä oli tänään tarjolla paellaa, tuota espanjalaisten suosikkiruokaa. Tein sitä ensimmäistä kertaa viime syyskuussa ja nyt tuntui ensimmäisen kerran siltä, että voisipa kokeilla uudelleen
Tänään jaan teille uskomattoman herkullisen jälkiruokareseptin, jota testasin hiljattain. Lämpimät, hunajalla ja voilla terästetyt hedelmät valkosuklaamoussen kanssa nimittäin todella sulavat suussa
Kanaa Marsala-kastikkeessa. Suomi on jakautunut kahteen heimoon. Heimoraja on tiukka. Lumenkarttajien heimo iloitsee jokaisesta päivästä, jonka saamme venytettyä lumetonta talvea
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.