Tekipä mieli makaronilaatiikoa ja sitä aloin sitten suunnittelemaan. Perinteinen makaronilaatikko ei tällä kertaa käynyt, kun piti tehdä kananmunaton versio
Kari Aihisen eli Kapen (Kaappaus keittiössä) makaronilaatikon ohje on pyörinyt netissä ja pitihän sitä kokeilla kun sain ison keon lapsia kylään pari viikkoa sitten
Kiahauta soijarouheet vedessä. Pilko sipulit, paprika ja tomaatit pieneksi ja paista öljyssä. Lisää pannulle vihannesten joukkoon turvonnut soijarouheja mausteet
Siksipä ajattelin nyt jakaa parhaan makaronilaatikkoreseptin, jonka olen löytänyt. Ensinnäkin perheen miespuolinen henkilö rakastaa makaroni-jauhelihamättöä, ja toiseksi maanantaisin on minun sirkus- / akrobatiaharrastuspäiväni, jolloin tulen aina niin nälkäisenä ja väsyneenä kotiin, että ruoka pitää olla valmista heti, kun astun ovesta sisään
Tällä kertaa halusimme kuitenkin kokeilla erilaista makaronilaatikkoa. Soijarouheesta on tullut meidän suosikki lihan korvikkeena, koska se on niin helppokäyttöistä ja maukasta
Tässä kohtaa voin vilkaista peiliin ja tunnustaa, että aivan liian monta kertaa ruokia tuskaillessa on tullut turvauduttua helppoon, edulliseen ja riittoisaan makaronilaatikkoon
Pojalla oli viikonloppuna kaveri kylässä, japojat toivoivat ruoaksi makaronilaatikkoa. Ruskista jauheliha pannulla ja mausta se suolalla, aromisuolalla ja pippurisekoituksella
Sulata voi ja sekoita siihen vehnäjauhot. Lisää maito vähitellen koko ajan sekoittaen. Keitä kastiketta muutama minuutti ja mausta se suolalla ja pippurilla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.