Makkaraperunat & sipuli-rémouladekastike
Muista syödä välillä...
Muista syödä välillä...
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • noin 1 kg perunoita
  • 500 g vihreää parsaa
  • 400 g kirsikkatomaatteja
  • 2-3 rkl oliiviöljyä
  • sormisuolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 8 grillimakkaraa
  • 0,5 dl rypsiöljyä
  • 0,25 dl soijakastiketta
  • 0,5 dl tummaa siirappia
  • 1 rkl sitruunamehua (noin puolikkaan ison sitruunan mehu)
  • 2 valkosipulin kynttä murskattuna
  • 0,5 tl savupaprikajauhetta
  • 0,25 tl cayennepippuria
  • mustapippuria myllystä
  • 1 purkki tuoretta oreganoa
  • 1 purkki tuoretta persiljaa
  • 0,75 dl rypsiöljyä
  • 0,25 dl oliiviöljyä
  • 1 rkl sitruunamehua (noin puolikkaan ison sitruunan mehu)
  • 2 tl sokeria
  • 0,5 tl suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 1 dl majoneesia
  • 100 g ranskankermaa
  • 1 rkl sinappia
  • 1 iso banaanisalottisipuli
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 1 kevätsipulinvarsi
  • mustapippuria myllystä
  • (suolaa)

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.