Ensimmäistä kertaa joulupöytään valmistin itse maksalaatikkoa. Molemmat vanhempani ovat myös täältä Etelä-Pohjanmaalta kotoisin, ja meillä lapsuudenkodissa oli - jos ei aina - niin ainakin usein jouluna maksalaatikkoa
Nostan hattua Juuren perustajille, Ilja Björsille ja Jarkko "Jase" Myllymäelle sekä Keittiömestari Jukka Nykäselle ja keittiöpäällikkö Antti Ahokkaalle - hyvä te
Pataleipä on hurmannut Suomalaiset. Päätin testata oman versioni siitä kauralla ja siirapilla. Pataleivän salaisuus piileekin sen pitkästä kohoamisajasta hyvin pienellä hiivamäärällä
Olen sitten ensimmäisen maksalaatikkokokeiluni harjoitellut tämän perinneruoan valmistusta melko aktiivisesti ja nyt haluan jakaa tähän mennessä ehdottoman voittajareseptin
Aloitin ruisleivän leipomisen juuren valmistuksesta. Ruisleivän juuren valmistus tapoja on useita, joku tekee juuren leivän murenista toinen ruisjauhoista
O. l. e. n. a. i. p. t. ä. y. k. u. o. s. ,. m. j. ö. 1. 9. 0. -. v. h. r. N. K. d. B. g. J. A. P. V. 4. 5. (. ). c. 3. 2. *. S. L. R. H. M. E. I. f. k g. t l. d l
Helppojen kotiruokien klassikkojen, kuten makaronilaatikon, rinnalla maksalaatikko tosiaan ansaitsee paikkansa ja sietäisi tulla meidänkin taloudessamme useammin pöytään näin oman käden kautta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.