Voihan pakkanen, joka sotki meidän viikonloppusuunnitelmat ihan totaalisesti. Tarkoitus oli lauantaina pyörähtää koko perheen voimin Ladun Majan Angry birds go snow -tapahtumassa ja ulkoilla tänään joko Laajavuoressa pulkkaillen tai lumilautaillen tai perhepuistossa luistellen, mutta viimeiset kaksi päivää lämpömittari on näyttänyt koko ajan vähintään kahtakymmentä pakkasastetta
Yrttisellä tahnalla maustettu rapeapintainen tofu on eräs tofu-suosikeistani. niin hyvää. Myös koirani Bambi on hulluna tofuun ja tulee aina kerjäämään kun kokkaan tofua
ssä(Avautuu uudessa ikkunassa)Jaa Twitterissä(Avautuu uudessa ikkunassa)Jaa Tumblr palvelussa(Avautuu uudessa ikkunassa)Jaa Google+ palvelussa(Avautuu uudessa ikkunassa)
Mielestäni on eri asia muuttaa paria raaka-ainetta ohjeesta sen mukaan, mitä on omassa kaapissa saatavilla tai makumieltymysten mukaan, periaatteella "en pidä oliiviesta joten en käytä niitä"
Tämähän on jo puolisen vuotta vanha uutinen, mutta kannattaa -tottakai- kertoa. Kaimani Paula Heinonen on tehnyt keittokirjan, joka kuuluu joka vegekokin (ja kenen vaan kotikokin) kirjakokoelmaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.