Tapas-baari Madridin Plaza Mayorilla. Gastrodontin paluu makujen maailmaan. Jos arvon lukija on ihmetellyt, miksei minulta ole viimeiseen vuoteen tullut uusia päivityksiä, johtuu se siitä että menetin makuaistini sairaudelle viimeisen vuoden aikana
L. a. p. s. u. d. e. n. k. o. i. l. h. t. ,. j. r. y. m. T. ä. v. ö. M. J. N. P. O. K. S. V. E. U. D. A. (. ). g. c. -. [. ]. G. R. I. 6. 0. 2. 1. Y. 3. 5. t l
Oi nyt on kyllä ihana ohje. Tein tätä levitettä piknikille ja se loppui alta aikayksikön, vaikka tarjolla oli myös maukasta itse tehtyä tapenadea, jonka ystäviä pöytä oli täynnä
Koska minulta on pyydetty jonkin verran viljattomien ja maidottomien leivonnaisten ohella myös reseptejä, jotka olisivat samalla lisäksi munattomia, päätin kokeilla munattomia marenkeja, sillä sain viime vuoden puolella toiveen munattomista ja sokerittomista marengeista
Pataleipä. 2tl suolaa. 1tl kuivahiivaa. 7dl vehnäjauhoja. 3½dl reilusti kädenlämpöistä vettä. Sekoita kulhossa kuivat aineet ja sekoita joukkoon nopeasti neste
Kesällä ei tee mieli syödä kovin raskaasti. Loistavan lounaan tai kevyen illallisen saat lohitartarista, joka tarkoillaan täyteläisen tillikreemin kera
Jotain viikonloppu herkkua piti saada ja mikä parempaa kuin itsetehty pitsa. Pikkupitsat on jotenkin niin helppo tehdä ja saa enemmän eri täytevaihtoehtoja
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.