Voi ihanuutta, meillä oli taas SE ilta, nimittäin kun saa. grillattua broileria. Me ollaan ihan. hulluina hurahdettu broilerin siipiin, koipiin ja rintaleikkeisiin
O. n. e. k. s. i. g. r. l. m. o. a. t. ,. ä. S. u. E. h. j. v. p. J. y. d. T. ö. K. G. b. q. -. Q. P. R. 1. 6. V. B. L. c. C. w. &. 3. 4. /. 0. 2. W. A. f. 5. Ä. N. x. k g. d l. t l
Uudet sipulit eivät vielä kasva puutarhassa niin, että niistä lautaselle päätyisi mitään. Siksi päädyin herkuttelemaan näillä Myllymäen glaseeratuilla sipuleilla timjamin kera
V. a. l. i. t. e. n. m. ,. ä. s. o. k. v. r. p. u. y. b. j. E. h. g. -. ). d. ". G. H. I. L. T. B. P. S. ö. R. (. 1. 5. 2. 3. K. A. N. J. 4. 0. k g. d l
Meidän lähikaupan lihatiskillä on usein myynnissä porsaan potkaa. Se on edullista ja hyvää lihaa, koska aina luullisella lihalla, millä on vielä kamara päällä, on mielestäni parempi maku
Sekoita dippiainekset keskenään ja tarjoa grillikyljen kanssa tai sivele kypsälle pinnalle. Jos orientit grillikyljet ovat oikein lihaisia, ne kannattaa ensin keittää lihaliemessä kypsiksi ja viimeistellä grillissä
M. e. i. l. ä. o. n. v. h. d. k. I. a. O. K. s. u. g. r. t. p. j. m. -. y. V. B. S. 9. 0. ,. ö. G. H. b. q. T. C. F. P. Q. c. L. 8. 1. 2. (. ). N. A. f. 4
Taannoinen street food -kokkailusessio Teurastamolla innoitti kokeilemaan tyylilajia laajemminkin. Aasialaiset maut ovat street foodissa hyvin tyypillisiä, koska juuri siellä katukeittiökulttuuri on parhaimmillaan
2 annostaValmistusaika noin 1 tunti ja 30 minuuttiaGrillikylki. 700 g porsaan kylkeä luillamerisuolaa1 pullo / 505 g Santa Marian american BBQsauce hickory’a (siitä pullosta riittää isomman määrän grillilihan maustamiseen)Grilliperunat
. Viikonloppu tuli ja meni lähinnä flunssassa pötkötellessä. Olen siitä erikoinen sairastaja, että ruokahaluni ei yleensä ihan pikku pöpöjen vuoksi katoa yhtään mihinkään
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.