Tämä on juuri se oikea piparkakkutaikina. Joka vuosi olen testannut muitakin ohjeita, mutta aina palannut takaisin tähän vanhaan, hyvään, lapsuuden makuiseen piparitaikinaan
1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Huuhdo kinkku, poista verkko ja leikkaa pois kamara. 2. Sekoita pippuri, korianteri, salvia ja laakerinlehtimurut ja taputtele mausteet kinkkuun
) Näitä mamsellin piparkakkuja voi hyvin tehdä myös ilman pippurilisää. Mamsellin piparkakut125 g voita 1,5 dl sokeria1 dl siirappia2-3 tl kanelia1-2 tl jauhettua inkivääriä1/2 tl neilikkaa1-2 tl kardemummaa (mustapippuria tai morttelissa jauhettua maustepippuria)1 kananmuna4 dl vehnäjauhoja (karkeammat sopivat hienoa jauhoa paremmin)2 tl ruokasoodaaOta voi lämpenemään puoli tuntia ennen leipomista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.