Pilko valkosipuli ja kuutioi pekoni. Lisää lehtikaali jajatka paistamista noin minuutti. n 4½ dl vehnäjauhoja. 2 tl leivinjauhetta. 100 g lehtikaalia. 2 rkl paahdettuja pähkinöitä tai siemeniä. n 4½ dl vehnäjauhoja. 2 tl leivinjauhetta. 100 g lehtikaalia. 2 rkl paahdettuja pähkinöitä tai siemeniä
Anna palaa, testaa ja maista ravinteikasta lehtikaalia. Ja huomatkaa – tämä ei ole maksettu mainos. puolisen desiä auringonkukan siemeniä (tai originaalisti pinjan siemeniä)
Olen tutustunut lehtikaaliin hiljattain. Olen etsiskellyt sitä kaupoista lähinnä tietenkin isommista marketeista ja sitä on saatavilla hyvin rajoitetusti
Litistyvää lehtikaalia parempaa pakastettavaa en osaa kuvitellakaan. Ostin viime REKOsta herkullista Lohenojan luomutilan lehtikaalta ja omalta kasvimaaltakin riitti jo satoa korjattavaksi asti
En varmasti ole ainoa, joka sanan Lähi-Itä kuullessaan ajattelee sotaa, väkivaltaa ja palavasilmäisiä miehiä, jotka parta vaahdossa julistavat kuolemaa vääräuskoisille
Kotimaista tuoretta lehtikaalia saa siis jatkossa myös talvella. Sain Varpion Puutarhalta kokeiltavaksi "Lehtikaalia ruukussa" aivan UUSI tuote suomen markkinoilla
Suomalaista superruokaa, lehtikaalia, kasvaa Kallelan tilalla Perniössä. Jutun yli kaksi vuotta kestänyt suosio kertoo siitä, että uudelleen löydetty lehtikaali on saanut sijan suomalaisten ruokapöydissä – luetuimpien juttujen top kympissä oli kaksi muutakin lehtikaaliin liittyvää juttua
Kourallinen lehtikaalia4 kynttä valkosipulia1 paprika100 g purjoa50 g koskenlaskija sulatejuustoa350 g kypsää hanhenlihaa (myös broileri tai kalkkuna sopii)½ tl viherpippuria1 rkl öljyäleikkaa kasvikest sopivankokoisiksi, ja paista niitä hetki pannulla öljyssäsekoita joukkoon kuutioitu liha ja juustoanna juuston sulaa, ja kiehauta mausta tarjoile pastan kanssa 4 kynttä valkosipulia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.