Mangoldipaistos
Kipparin morsian
Kipparin morsian
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 kg mangoldia
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • 1 sipuli hienonnettuna
  • 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 1 dl persiljaa hienonnettuna
  • 3 isoa kananmunaa
  • 2,5 dl parmesania
  • 2,5 dl korppujauhoja
  • 2 rkl suolaa
  • 10-15 minuuttia tai kunnes ne ovat pehmeitä
  • 3 rkl öljyä ja lisää sipulit, kuullota niitä ja lisää valkosipulit mukaan
  • 10 minuuttia siirrä pannu pois levyltä ja anna seoksen jäähtyä
  • 180 asteessa tarjoile mangoldipaistosta lounaaksi, alkuruoksi tai paistetun kalan tai lihan lisukkeena

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.