Yksinkertainen ja helppo gluteeniton juustokakku syntyy gluteenittomista täytekekseistä murennetusta pohjasta ja mangotuorejuusto-kerma-valkosuklaatäytteestä
^^ Mango kuuluu suuriin herkkuihini, joten päätin tehdä kakun mangotuorejuustosta. 400 g mangotuorejuustoa (Valio Viola). 400 g mangotuorejuustoa (Valio Viola)
200 g Valion mangotuorejuustoa. Besos, Hansu 200 g Valion mangotuorejuustoa. Huomenna pyörähtää taas yksi vuosi lisää mittariin, ja koska tällainen pimeyden lapsi olen, niin synttäreitäni juhlistettiin tänäkin vuonna kauhun merkeissä
Mangotuorejuusto päätyikin ostoskoriin ja se pääsi myös pian käyttöön, kun leivoimme äitini merkkipäivän kunniaksi herkullisia suklaamuffinsseja mangokuorrutuksella ja tuoreilla kotimaisilla mansikoilla maustettuna
) Makuna oli Valion uutuus mangotuorejuusto, mutta kakku ei mielestäni maistunut liikaa mangolta, eli jos olet suuri mangon ystävä, kannattaa laittaa kaksikin purkkia mangotuorejuustoa
Tein mangotuorejuustosta sitten tällaisia muffineita. Pääsin mukaan Leivontafoorumin toukokuun extrahaasteeseen, jossa pääsi testaamaan Valion uusia tuorejuustoja (mango + sitruuna)
Tässä kakussa halusin kokeilla mangotuorejuustoa. Mangomoussen pidin yksinkertaisena raaka-aineiden suhteen, koska halusin että mangotuorejuuston maku tulee selkeästi esille
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.