Mansikka-raparperi ruukut. Pilko raparperit pieniksi. Nämä mehevät mansikkaraparperi ruukut on todella maukkaita ihan sellaisenaan tai sitten voit tarjoilla ruukut esim
Raparperi cupcake7-9 suurta 100 g voita150 g sokeria2 kananmunaa200 g vehnäjauhoja2 tl leivinjauhetta0,5 dl raparperisiirappia ( tai mehua)voi ja sokeri vaahdotetaanlisätään kananmunat yksitellen kokoajan vatkatenlisätään jauhot joissa on leivinjauhelisätään mehu sekoittaen kokoajanPaista 175-asteessa noin 20 minuuttia. Kuorrutus125 g suolatonta voita300 g tomusokeria0,5 dl raparperisiirappia Vatkaa huoneenlämmin suolaton voi ja tomusokeri vaahdoksi
Innostuin viime viikolla leipomaan näiden ihanien ja paljon kehuja keränneiden raparperi-valkosuklaamuffinssien lisäksi raparperimuffinsseja rapealla kaneli-kauramurupäällisellä
Pehmeä mansikka-valkosuklaa sisälmys on kuorrutettu lakritsiraakasuklaalla. Mansikka ja lakritsi yhdessä toimivat erinomaisesti ja raakasuklaan antioksidanteista saat potkua päivääsi
Ja mitäpä muuta raparperin kaveriksi kuin mansikkaa - toimii aina. Jos tuoreita mansikoita ei ole saatavilla, surauta pakastemansikoista kohmeisina mansikkakastike sauvasekoittimella ja tarjoile kakun kanssa
Mansikka britakakku raparperihillokkeella. Mansikan kaveriksi britakakkuun sopii raparperi. Mansikkainen britakakku kuuluu kesän alkuun ja perinteisesti teenkin sen aina juhannuksen aikoihin
RAPARPERI-LEMON POSSET. Raparperi, tuo tunkion kuningatar. Mutta kun yhdistää raparperiin raikkaan sitruunan, täyteläisen kerman ja vielä sokeria, tulee hieno jälkiruoka
Helpompi olisi tietysti ollut kiertää koko asia ja nimetä tämä jälkiruoka raparperi paahtovanukkaaksi, mutta pitihän se nyt antaa kevään ensimmäisille hennoille raparperinvarsille niiden ansaitsema arvo ja nimetä jälkkäri elegantimmin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.