-
40
kpl
-
150 g
mantelijauhoa
-
100 g
tomusokeria
-
60 g
(n. 2 munan valkuaiset) valkuaista
-
2
muna
-
35 g
sokeria
-
150 g
hienoa sokeria
-
50 g
vettä
-
1 dl
sitruunan mehua
-
2 pienehköä
sitruunaa
-
1 dl
sokeria
-
4
keltuaista
-
50 g
voita
-
60 g
valkuaisia
-
35 g
hienoa sokeria
-
150 g
hienoa sokeria ja 50 g vettä kattilaan ja kuumenna
-
35 g
hienoa sokeria vähän kerrallaan ja vatkaa vaahtoa kunnes se
-
2.5
cm
-
11 min
Macaronit ovat kypsiä, kun niiden jalka on
-
1 minuuttia
Nosta kattila levyltä ja
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.