Irrota tarteletit vuoista ja anna jäähtyä ennen täyttämistä. En tykkää ollenkaan minkäänlaisestä näpräämisestä, mutta suklaatarteleteissa se on vaivan väärti
Mansikka-valkosuklaa. Kevät ja kesä tuo tullessaan monia syitä juhlaan. On valmistujaisia ja syntymäpäiviä, toisilla alkaa kesäloma, joku saattaa pitää puutarhajuhlat tai kutsua ystävät viettämään mukavaa kesäpäivää
Olen jo pitkään halunnut tehdä Dooley`s kuppikakkuja ja tälläinen kokeilu syntyi tilaisuuden tultua. Kuppikakkujen pohja on Easybaked blogista, kostutus seos on Painted By Cakes blogista ja kuorrutteena on Baileys cream ohje Tartelette blogista
Kokkasimme männäpäivänä hampurilaisia. Nam. Muita varten leivottiin (muut leipoivat) tavallisia sämpylöitä ja minä tein itselleni sitten gluteenittomia
Vinkki. Tartelettien päällä voi käyttää mitä tahansa marjoja sesongin mukaan. Happamat marjat kannattaa kieritellä sokerissa tai tehdä päälle kiille hyytelösokerista
Valmista sitten tarteletit. Bebeleivokset ovat konditoriaklassikko. Pieni tartelettikuppi, jonka pohjalla on hieman hilloa, päällä voikreemiä ja pinnassa pomadaa
1. Piirastaikina. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Sekoita voi, jauhot, vesi ja sokeri. Kauli taikina ja leikkaa siitä 12 seitsemänsenttistä pyörylää ja vuoraa niillä annosvuoat
Tähän asti voit valmistella tarteletit vaikka edellisenä päivänä. Lusikoi vadelmakasktiketta peiliksi annoslautasille ja asettele täytetyt tarteletit niiden päälle
Iltapäivällä välipalaksi syön lähes päivittäin proteiinipatukan (Leaderin So Lo Carb Nutmix ja Naturally High Protein mansikka-valkosuklaa ovat suosikkini) sekä kourallisen cashew-pähkinöitä, joskus myös pikkuisen marjoja tai hedelmän
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.