[ap_spacing spacing_height=”20px”]. R nappasi Glorian Ruoka & Viini lehden numeron 1/2009 auki ensimmäiseltä sivulta ja ehdotti että tekisimme tämän reseptin
Jos olisin ennustaja, niin veikkaisin talven hittikeitoksi vietnamilaista phota. Kunhan jaksaa liemen keitellä, niin loppu on nopea ja liemestä riittää moneksi päiväksi
Vaniljainen hillo puolestaan on ihan täydellistä mansikkahilloa, pehmeää ja makeaa, sellaista mitä haluaa lettujen päälle tai vaikka kääretortun väliin
Jossain oli tämän ohje ja tekstissä luki että tämä on lohturuokaa. Onhan tämä ja onkin hyvää. Kaalipadan voi tehdä joko hellalla antaen hautua siinä pitkään, tahi sitten laittaa uuniin muhimaan
Kaivelin vähän kuvavarastoista kauden väriä, kun tätä lunta aina vaan riittää. Huhtikuussa alkaa viimeistään tehdä mieli koivunlehdenvihreää, lautasliinoina, kynttilöinä, hedelminä tai vaikka ruudullisina pellavaverhoina keittiöön
Koska mikään ei voita itsetehtyä mansikkahilloa ja pannaria, ei muuta kun toimeen. no okei, ehkä ne letut vielä menee tuon pannarin edelle mutta aikalailla samoille kalkkiviivoille pääsee,( ainakin omien lasten silmissä) jos vielä vatkaa vähän kermaa kyytipojaksi
6 kpl, resepti sivuilta. Sydäntalveen kuuluvat runebergintortut ja laskiaispullat. Alla oleva resepti on Porvoon matkailusivuilta eli Runebergin kotikaupungista
Kun syksyllä illat pitenee ja sää kylmenee on aika kaivaa esille valurautapata, jota ei sitten kannatakaan laittaa kovin hankalaan paikkaan ennen kevään tuloa
Olen tässä vuoden varrella tekaissut jos jonkinlaista variaatiota puuroista (ks. reseptit osio, Puurot) syöhän meistä suomalaisista joka kolmas puuroa joka ikinen aamu ja kolme neljästäkin joskus
Sari Spåran, Talven maku on täyttä totta. Aurajuusto-kaneli lihapyörykät ja MimisVersoja koristeena. On ruokakirjoja ja sitten on ruokakirjoja, minkä kanssa on kiva kikkailla, pelkän otsikon takia
V. i. k. o. n. l. p. u. m. e. s. ä. ö. r. j. a. L. t. d. v. M. y. h. ,. g. S. H. R. -. c. K. C. 2. E. T. N. D. –. J. 1. 5. 0. (. 4. ). 7. 3. /. F. P. k g. d l. t l
I. t. s. e. l. ä. y. k. i. n. v. a. r. m. o. j. d. u. p. M. A. L. N. P. R. H. T. ö. ,. g. h. K. E. U. O. b. (. ). S. c. V. 1. 2. /. -. Y. J. 3. 4. 5. k g. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.