Mansikkainen hyydykekakku (gluteeniton)
Masussa makeaa
Masussa makeaa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Pohja
  • 200 - 225 g vilhelmiinakeksejä (ohje)
  • 40 g voita
  • Täyte
  • 3,5 dl mansikoita soseena (käytin tuoreita - pakastetutkin käynevät)
  • 1,5 - 2 dl sokeria
  • 1 dl fresitaa
  • 2,5 dl flora vispiä
  • 200 g sitruunarahkaa
  • noin 2 rkl sitruunanmehua
  • 7 liivatelehteä Noin 0,5 dl vettä tai mansikkamehua.
  • Kiille
  • 1 dl fresitaa
  • 1,5 dl mansikkavadelmamehua
  • 3 liivatelehteä (punaista elintarvikeväriä)
  • Koristeluun
  • Reilusti mansikoita
  • 1 dl kuohukermaa
  • 40 g valkosuklaata

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.