Jos ostaa viisi kiloa luomumansikoita eikä aio laittaa niitä osaksikaan pakkaseen, niin sehän tarkoittaa sitä, mansikoista on kehitettävää jos jonkinlaista suuhunpantavaa
Nonni. Nyt aloitellaan sitten täällä Bloggerin puolella, Vuodatuksen pahanlaisen tökkimisen vuoksi siirsin blogini tänne ja testailen ensimmäistä kertaa kirjoittaa tänne, samaan tapaanhan tuo sujuu kun Vuodatuksessakin, saapas nähdä kuinka kuvien lataus onnistuu, ei muuta kun kokeilemaan
Etenkin toinen tytöistä on kovasti ihastunut huiviinsa ja hänellä tämä on ollut jo muutenkin käytössä, vaikka kelien puolesta ei vielä ihan kaulahuivikaudessa ole oltukaan
I. h. a. s. t. u. i. n. ,. k. D. e. r. l. o. m. b. g. j. 2. 0. v. S. d. ä. H. ". G. p. P. y. O. ö. T. V. J. E. A. Y. K. L. U. M. 3. 5. 1. 4. -. N. (. ). R. 7. /. 8. f. Ä. F. w. 6. d l. t l
Kuvittelin kyllä, että gluteenittomistakin olisi tullut samanlaisia. Sunnuntain synttäreille kokeilin tehdä samalla ohjeella kaksi muffinitaikinaa - toisen gluteenittomista jauhoista ja toisen vehnäjauhoista
Maistelin ensmäisestä erästä, kröh, "muutaman". Vaikka sokeri tai kanelisokeripäällysteinen donitsi maistuu mun suussa sille oikealle donitsille, nuo muutkin olivat aivan ihania ja niitä tulee taatusti tehtyä uudemmankin kerran
Jäätelökelit eivät ole liiemmälti hellineet Suomea tämän kesän aikana. Ajattelin sitten minäkin kokeilla tätä sosiaalisessa mediassa hehkutettua kolmen aineen jäätelöohjetta, jossa ei tarvitse käynnistellä jäätelökonetta ja käydä vatkailemassa jäähileitä pois kesken pakastamisen
Lisää muna, vanilja-, manteli- ja appelsiiniaromi. Värjää pikeeri halutessasi elintarvikeväreillä. Eli jaoin pikeerin useampaan lasiin, ja värjäsin pikeerit pasta-/geelielintarvikeväreillä
Perehdyin asiaan kuitenkin kunnolla vasta viime keväänä, kun olin Suomen Sokerin järjestämällä makeiskurssilla, jossa Melika Share cateringilta oli meitä bloggaajia kouluttamassa
Pitkään olen etsinyt sitä itselle sopivaa parasta Fudge-ohjetta, joka on samaan aikaan yksinkertainen ja helppo valmistaa sekä tietenkin taivaallisen hyvän makuista
Viime aikoina naked cake on noussut leipojien suosioon. Nyt kakuissa on panostettu vielä entistä enemmän mehevään pohjaan ja kakun makuun eikä kakkua kuorruteta ollenkaan vaan koristellaan esimerkiksi suklaalla ja tuoreilla marjoilla
(Täällä Keliakialiiton infoa glukoosisiirapin gluteenittomuudesta. Berliininmunkkien pinnalla oleva vaaleanpunainen sokeritahna on pomadaa, eli sokerista, glukoosisiirapista ja vedestä valmistettua kuorrutetta (joka on värjätty)
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.