Lisää joukkoon psyllium ja anna turvota muutama minuutti. Lisää suola ja sokeri sekä kardemumma. Sekoita ksantaani jauhoihinja lisää noin puolet jauhoista desi kerrallaan nesteeseen
T. a. t. r. i. o. n. m. u. l. e. v. j. k. y. s. K. ä. p. -. ö. ,. h. L. V. g. N. (. ). G. P. Y. H. ". d. 3. 2. 1. /. 4. M. 6. R. '. 0. °. C. 5. A. S. b. w. Ä. I. f. O. F. x. J. E. 7. %. B. a l. d l
Samalla ruokavaliostani karsiutuivat hiiva ja sokeri. Tuoteselosteita lukiessa saan kerta toisensa jälkeen ihmetellä, mitä varten gluteeniton leipä tarvitsee noin monta raaka-ainetta ja miksi pääraaka-aine on vehnätärkkelystä eikä luontaisesti gluteenitonta täysjyvää
Voitele korvapuustit munalla, lisää raesokeria ja paista uunissa n. ) Syy tähän oli se, että vietän nyt viimeistä viikkoa töissä nykyisessä työpaikassani ja ensi viikolla alkaakin uudet mukavat haasteet toisessa paikassa
Voitele korvapuustit kananmunalla ja ripottele päälle raesokeria. Korvapuustit. Vaniljatäytteiset pullat ovat myös suurta herkkuani ja leipomalla pullat vuokaan saa juhlavan bostonpullan
Maitoallergikot ja laktoosi-intoleranssikot voivat leipoa korvapuustit veteen. kun se kuuma korvapuusti ja kylmä maito nyt vaan on niin käsittämättömän ihana yhdistelmä
Moni pitää gluteenittomien pullien tekoa vaikeana ja minäkin pidin ennen. Kunnes lähdin kokeilemaan ja onnistuneet ja maukkaat puustit sain uunista ulos
Useista yrityksistä huolimatta erityisesti korvapuustit ovat pistäneet vastaan jo taikinan alustamisesta lähtien ja kypsyessään niistä on muotoutunut milloin minkäkin näköisiä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.