Kotitaloustunneilta minulle on jäänyt erityisesti yksi mehevä omenakakku mieleen – tosin siinä ohjeessa on käytetty runsaasti voita ja sokeria, mutta halusin kehittää samantapaisen kakun ilman voita tai sokeria
Leikkaa tai revi parsakaalit suurehkoiksi nupuiksi. Leikkaa varret suikaleiksi tai viipaleiksi. Höyrytä paloja viisi minuuttia suolalla maustetussa vedessä
T. ä. m. k. a. u. l. i. t. v. s. o. r. e. j. L. n. c. d. ,. -. y. p. h. P. ö. K. J. E. M. O. N. C. U. R. D. Ä. (. 1. 0. g. ). 3. 2. /. 5. B. 4. V. S. b. d l. t l
Meillä pyritään syömään kalaa, muodossa tai toisessa, vähintäänkin kerran viikossa. Isäntä syö joka tapauksessa joka viikko töissä kalaa, mutta minä kun olen oman evästyksen varassa, niin tähän asiaan pitää välillä oikein keskittyä että tulee syötyä
Tämä omenakakku on sitten kolmas ja viimeinen, koska kisa-aikakin päättyy huomenna. Dansukker järjesti kesän ajalle kansallisherkkukisan, johon siis sai osallistua kehittelemällä reseptin ja julkaisemalla reseptin ja kuvan Instagramissa
Meidän sukumme pääsiäisruokaperinteet ovat painottuneet yleensä aina jälkiruokiin. Pasha, rahkapullat, mämmi ja suklaamunat ovat pitäneet huolen siitä, että makeanhimo on ruokailun jälkeen saatu hillittyä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.