T. ä. y. t. e. p. i. k. u. l. v. (. m. n. a. o. ). I. s. h. d. j. N. r. ,. P. L. E. ö. R. -. M. K. 2. 6. 1. 5. 0. c. O. H. A. S. 3. 7. V. *. J. g. B. w. F. b. t l. d l
Tarkkaile paistoaikaa, vaaleat pikkuleivät palaa reunoista helposti. Helmet on kyllä kivan näköisiä, mutta inhottavan kovia, jos sattuvat hampaiden väliin
M. u. i. s. t. a. e. k. o. n. N. l. ä. y. j. p. v. m. ö. h. K. r. ,. d. S. J. -. D. R. (. 2. 8. ). 1. 5. ¼. ½. 0. g. 3. +. 6. O. L. H. V. Ä. T. P. 9. 4. ". d l. r k. t l
Mulle kyseinen herkku tuli tutuksi mun entisen työpaikan Zalandon hedelmäkorista. Bataatteja ei tarvi kuoria, mutta raaputtele multaiset kohdat veitsellä pois
Etsin netistä pikkuleipien ohjetta. Halusin löytää jotakin kivaa rippijuhliin. Loppujen lopuksi turvauduin omaan, vanhaan ohjekirjaan ja tein Mokkapikkuleivät
(Toisaalta samasta syystä tämä suhtautuu kieltäytyen kiisseileihin – saatoin joskus kertoa, kuinka niiden koostumus saadaan aikaan niistämällä ihan pirusti
* Letut voi myös hyvin pakastaa. Täytetyt letut. Eilisestä juustoisesta jauhelihakeitosta jäi ylitse noin 300 g jauhelihaa ja 50 g koskenlaskija sulatejuustoa
on raikas ja jälkiruoka on valmiina annoskulhoissa, jos sen haluaa ottaa. Ruoka on tietysti pääasia ravintoloissa, mutta sisustuksella on myös oma osansa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.