Raparperipaistos (2–3. Raparperi sopii loistavasti erilaisiin uunipaistoksiin. Raparperissa on sen verran reippaasti luonnetta, että uunikypsytys ei onnistu taltuttamaan sen makua liiaksi
Löysin kaupasta suomalaista lehtikaalia. Olen odottanut milloin sitä saa, sillä haluan käyttää sitä sen suuren kuitupitoisuuden takia, 100 g päivässä täyttää kuitujen tarpeen
Tämä yllä oleva herkku, raparperipaistos meinasi viedä kielen mennessään. Paistosta tulee usein tehtyä vain omenasta tai joskus myös marjoista mutta ehdottomasti tätä raparperipaistosta tulee tehtyä uudelleen
Jos olet levittänyt kasvikset pellille tasaisesti niin, että ne eivät ole täysin kiinni toisissaan, lopputuloksena pitäisi olla sopivasti paistunut kala sekä päältä rapeat, sisältä pehmeät uunikasvikset
Mureke on se ruoka,mitä aika useinkin tehdään(tai usein ja usein,ehkä n. kerran kk) ihan vaan siksi, kun se on niin helppo lykätä uuniin,(ja on tietysti hyvää)milloin sinällään,milloin pekonilla peitettynä,milloin täytettynä,ilman lisukkeita tai lisukkeiden kanssa,kuten tässä sipulin ja omenan
A. l. k. u. e. s. ä. r. a. p. i. t. o. v. h. m. n. j. y. ,. V. d. M. ö. R. T. P. &. E. I. S. O. (. 4. g. ). 3. 2. 1. 0. 5. f. L. -. 9. K. N. c. 7. d l. t l
P. a. r. i. v. k. o. h. u. p. e. n. m. t. M. ä. l. ö. y. f. s. ,. j. b. g. S. H. d. K. A. T. E. …. -. D. (. 1. 5. c. ). 2. 7. 0. 4. /. 3. L. 8. V. Y. 6. O. J. N. c m. d l. t l
T. ä. l. m. e. i. p. n. k. u. y. ,. v. o. t. a. s. M. r. d. h. j. O. ö. ). H. C. D. -. b. g. N. 0. 7. 6. 2. 1. S. 4. 5. P. 3. /. (. V. L. c. E. K. ) l. d l. t l. c m
M. a. n. t. e. l. i. u. o. p. r. k. h. j. v. s. m. y. ä. O. ,. -. (. 1. 4. ). V. P. 5. d. 0. 7. ½. g. ö. 2. 3. T. S. N. /. L. E. 8. 6. K. R. F. '. G. I. B. A. d l. t l
Kuori juurekset ja sipulit. Pilko ne peukalonpään kokoisiksi paloiksi. Mausta poronpotkat suolalla ja pippurilla, jauhota ne kevyesti ja ruskista pannulla öljyssä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.