Mantelisarvet ystävälle
piparkakkutalonakka
piparkakkutalonakka
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Reseptin sarvet tehdään tuorehiivalla kylmään maitoon, mutta omaan ohjeeseen käytetään lämmintä nestettä kuivahiivan herättelyn takia.
  • Hiivamäärä oli myös huimat 50g, mitä pienensin puoleen. Lisäsin pohjaan myös kardemummaa, sekä ripauksen suolaa täyteläisyyttä antamaan.
  • Mantelisarvet
  • 16 kpl
  • 2 dl kädenlämpöistä maitoa
  • 0,5 dl hienoa sokeria
  • 1 pussi kuivahiivaa
  • 0,5 tl hienoa merisuolaa
  • 1 tl jauhettua kardemummaa
  • 1 kpl kananmunaa
  • 100 g voisulaa
  • n. 7 dl puolikarkeita vehnäjauhoja
  • 150 g mantelimassaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.