ksi) kuolaamassa pähkinävoivalikoimaa, kun sain ajatuksen tehdä mantelivoita pitkästä aikaa itse. Mantelivoi on maultaan miedon hienostunutta ja sopii loistavasti leivontaan ja sellaisenaan nautittavaksi
Raakamantelivoin hinta kaupassa näkyy vaihtelevan noin kahdeksasta eurosta kolmeentoista (. Lusikalliselle tulee jo aika suolainen hinta näillä taksoilla, joten en ole koskaan raaskinut kaupan raakaa mantelivoihin pennosiani uhrata
Käytin näissä mantelivoita sitovana ainesosana. Sitä myydään kaupassa valmiinakin, mutta huomattavasti edullisemmaksi mantelivoi tulee itse valmistettuna
Mantelivoi on toinen, joka varmasti sopisi hyvin makumaailmaan. Varoitus. Nyt tulee jotakin niin tajunnanräjäyttävää, että on paras pitää hiuksista kiinni
Hienonna cashewpähkinät ja sekoita joukkoon hunaja ja pähkinä- tai mantelivoi. Tämä kakku sai idean ihan siitä että päärynä ja avokado tuntuvat olevan hyvä makupari
Lisää mantelivoi ja kananmunat porkkanaraasteeseen ja sekoita hyvin. 1,5 dl mantelivoita (itse käytin maapähkinävoita). 1,5 dl mantelivoita (itse käytin maapähkinävoita)
luomu mantelivoi (maapähkinävoin korvaava vaihtoehto maapähkinäallergikoille, eli taivaallista herkkua, jota saa luontaistuotekaupoista) ja itsetehty raakasuklaalevite (herkkua tämäkin - reseptin jaan piakkoin)
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.