marenkia enemmän kosteutta, joten niitä ei kannata päivätolkulla säilyttää. Kuulostaa pahalta ja kun vielä tietää mistä ne tehdään, kikherneiden säilöntäliemestä, ei vesi tosiaankaan herahda kielelle
Nämä pinaattitortillat on kyllä ehkä yksi upeimman värisistä ruuista, joita olen tehnyt. Tuore pinaatti värjäsi tortillataikinan heleän vihreäksi ja väri säilyi niissä kohtuullisesti paistamisen jälkeenkin
Marenkia voi maustaa ja värjätä tarpeen mukaan. Wiltonin aromeja käyttäessä kannattaa olla tarkkana, ne ovat todella voimakkaita ja pari pientä tippaa maustaa tehokkaasti yhden erän marenkia
Anna kikherneiden jäähtyä ja valmista sillä välin tomaatit. Lisää tämän jälkeen kikherneet tasaisesti päälle ,ja levittele fetan palasia kikherneiden päälle
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.