25 g kookosrasvaa¾ dl öljyä (käytin puolet auringonkukkaa ja puolet oliiviöljyä) ripaus hyvin hienonnettua suolaa Sulata kookosrasva kattilassa ja anna sen jäähtyä hieman
Sekoita keskenään jauhot, hiiva, sokeri, suola, (kardemumma) vaniljasokeri ja margariini. Lämmitä margariinia mikrossa ihan muutama sekunti, että se vähän pehmenee
Kiehauta vesi+margariini/voi keskenään, kunnes rasva sulaa. Tarun mukaan piirakkapohjasta tulee parempi margariinilla kuin voilla, mutta päälletuleva voikreemi kannattaa tehdä voista
Sulata margariini ja lisää joukkoon kaikki aineet. 50g margariinia. 50g margariinia. Vapusta on kulunut jo muutama viikko, joten eiköhän taas olisi aika donitseille
50 g margariinia (lisää lopuksi pehmeä margariini ja laita taikina kohoamaan). 50 g margariinia (lisää lopuksi pehmeä margariini ja laita taikina kohoamaan)
voita tai margariinia. - Lisää sulatettu margariini ja maito ja sekoita varovaisesti tasaiseksi. 125 g margariinia sulatettuna. 125 g margariinia sulatettuna
Voi aurinko, kevät ja tulppaanit. Tänään on ollut täydellinen päivä. aamulla uunituoreita rieskoja, vietimme keväänavajaisia grillaten ja hyvällä rieslingillä skoolaten, ulkoilimme hohtavassa auringossa tuntitolkulla, saimme hoidettua parin viikon kauppareissut (ja ostin boonuksena uudet housut), illalla luvassa UMK-finaali, sauna ja takkatuli
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.