Yhdistä vaahdot ja lisää mariannerouhe (kaupasta löytyy myös valmista marianne crush -rouhetta) ja paloittele käsissäsi keksit sitä mukaa, kun lisäät ne vaahtoon ja kääntele nuolialla sekaisin
Jotkut reseptit ovat rakkaampia kuin toiset. Tämän on erityisen rakas, sillä sain sen ystävältäni. Näitä tehdessä tuntuukin melkein sitlä, että hän olisi paikalla
T. ä. n. o. m. u. f. i. s. e. t. a. C. p. c. k. v. r. l. ). A. y. h. -. M. j. d. E. ,. K. 2. 4. 5. 0. 1. g. /. 3. L. V. S. P. 8. I. N. F. J. n l. d l. t l
k. e. s. i. v. o. 8. l. a. u. t. 2. 0. 1. 4. M. p. r. n. w. ä. N. m. ,. j. d. h. J. -. S. y. ö. T. V. P. (. ). K. O. L. 3. x. c. ½. 7. 5. g. /. 9. C. A. R. *. 6. B. F. b. E. U. ) l. d l. t l
E. h. d. i. n. p. ä. s. t. e. v. l. y. k. u. o. a. ,. m. M. ö. j. r. -. O. b. V. J. H. Y. K. S. I. g. (. T. ". C. 2. 0. D. ). 5. 1. F. z. 4. >. ( l. d l
Marianne karkkien sijaan tuon perinteisen jäätelömassan voi maustaa ihan millä itse haluaa, esim. Itse päätin kokeilla tällä kertaa Marianne karkkeja ja hyvin toimi
Fazerin Marianne-kesäleipurikilpailun innoittamana tuli toinenkin reseptikokeilu tehtyä. Marianne suklaarakeiden odotin jäävän pinnalle, mutta suurin osa valui alemmas
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.