P. a. r. s. k. l. i. g. t. n. ,. o. h. u. j. e. H. y. d. 2. 5. 1. 7. 0. c. R. ä. p. 3. L. v. f. m. 4. (. ). z. K. b. -. /. ö. V. S. 6. T. 8. O. t l. d l
Löysin kaupasta suomalaista lehtikaalia. Olen odottanut milloin sitä saa, sillä haluan käyttää sitä sen suuren kuitupitoisuuden takia, 100 g päivässä täyttää kuitujen tarpeen
Mureke on se ruoka,mitä aika useinkin tehdään(tai usein ja usein,ehkä n. kerran kk) ihan vaan siksi, kun se on niin helppo lykätä uuniin,(ja on tietysti hyvää)milloin sinällään,milloin pekonilla peitettynä,milloin täytettynä,ilman lisukkeita tai lisukkeiden kanssa,kuten tässä sipulin ja omenan
Hyväkin ruoka-annos jää vaisuksi ilman kunnon lisukkeita. Tässä näin laiskan lauantaiaamun kunniaksi oivallinen resepti, joka sopii lisäkkeeksi moneen annokseen
Tässä tulee tämänhetkinen munakoisosuosikkini. Munakoisot pilkotaan lehdenohuiksi, marinoidaan hunajalla, yrteillä ja sitruunalla, paistetaan ja peitellään fetaan, pinjansiemeniin ja tomaattiin
Karitsan paahtopaistista syntyy mehevät pihvit. Pyydä kauppiasta litistämään karitsan paahtopaistit mureuttajassa tai nuiji liha itse tasapaksuiksi pihveiksi muovikelmun välissä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.