Me tehdään usein itse pihvejä naudan sisäpaistista. Laita voita pannulle, pihvit siihen, suola ja pippuri pintaan ja käännä kun ensimmäiset punertavat "hikipisarat" tulevat pihvin päälle, näin saa mediumit pihvit
Suunnitelmallisuus on hyvästä, koska pihvit kannattaa laittaa marinoitumaan vuorokautta ennen ja nostaa huoneenlämpöön reilua tuntia ennen suunniteltua paistoaikaa
P. i. h. v. o. j. e. s. t. a. ä. m. n. r. l. k. ,. p. u. I. d. y. L. ö. D. A. g. Q. B. f. -. H. R. b. E. S. T. ". O. N. M. (. K. ). 4. 0. 2. 1. c. C. V. Y. '. ½. 5. J. U. €. Ä. d l. t l
V. i. m. e. s. y. k. n. h. r. u. t. a. o. l. v. ä. J. j. p. N. d. M. D. 4. g. 3. 1. ö. 2. -. /. ,. (. ). L. K. P. H. 5. S. 6. R. 7. O. 8. T. A. b. c. 0. 8 l. d l. m i
N. a. u. t. o. n. m. i. l. e. v. ä. h. r. s. k. -. E. j. ,. y. p. ö. d. T. K. M. I. L. 6. 3. ). O. J. 1. g. (. P. H. f. 5. 0. 2. ½. V. *. 7. z. S. &. <. 3 l. k g. r k
Jos pihvit haluaa kypsäksi, jatka vielä hetki paistamista. Omasta mielestäni parasta luksusruokaa on yksinkertainen naudan sisäfilee hyvällä kastikkeella
S. a. v. u. s. t. k. e. l. i. h. n. m. ä. y. r. o. j. p. K. d. f. A. V. U. T. E. N. D. L. O. F. I. 1. 2. 0. H. ,. ö. (. g. ). 5. P. B. M. C. R. J. /. 4. 3. b. c. d l. t l
Ota file, putsaa kalvoista ja leikkaa sisäfileestä kunnon pihvit n. Paista pihveihin kaunis ruskea pinta, kääri pihvit folioon, mausta pihvit suolalla, mustapippurilla (halutessa valkosipulia) ja laita uuniin n
2. h. e. n. g. l. B. i. s. o. p. v. t. k. b. j. ä. u. a. r. /. ö. y. m. 1. ). K. L. ,. -. (. d. P. M. Ä. 3. T. f. 4. H. ’. ½. 0. V. 5. 8. S. J. I. c. D. O. –. R. A. d l. c l
Viime viikon nyhtöpossu hävisi kuin huomaamatta nälkäisiin suihin, joten kävimme hakemassa Hakaniemen kauppahallista parikiloisen kimpaleen naudan etuselkää
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.