Marinoitu naudan sisäpaisti ja helppo punaviinikastike
Hiidenuhman keittiössä
Hiidenuhman keittiössä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1-1,5 kg naudan sisäpaistia
  • suolaa ja mustapippuria
  •  
  • marinadi
  • 2 dl punaviiniä
  • 1 dl öljyä
  • 1 sipuli puolirenkaina
  • 4 valkosipulinkynttä hienonnettuina
  • 1 dl timjamia rouhittuna
  • 1 oksa rosmariinia riivittynä
  • 6 maustepippuria murskattuina
  • 1 laakerinlehti murskattuna
  • 2 dl valmista demi-glace kastikepohjaa
  • 2 dl punaviiniä
  • 1 rkl sokeritonta siirappia (tai tummaa siirappia)
  • paistivuoan pohjalla oleva liemi

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.