Marinoitupunasipuli on loistava lisuke moneen juttuun. Lisää punasipuli ja kiehauta. Marinoitupunasipuli rakastaa hampurilaisia, pulled porkia, tortilloja, pizzaa ym kaikkea hieman rasvaista
ällä hetkellä lisäilen punasipulia miltei ruokaan kuin ruokaan, etenkin marinoituna. Teen yleensä purkillisen kerralla, marinoitu sipulia voi käyttää jo parinkymmenen minuutin päästä valmistuksesta, mutta se myös säilyy useita päiviä hyvänä ja muuttuu vinkeän fuksianpunaiseksi
Marinoitupunasipuli maustaa salaatit ja sopii erilaisten liha- ja makkaruokien lisäkkeeksi. Punasipuli viimeistelee myös hodarit, sämpylät ja voileivät
P. u. n. a. s. i. p. l. t. k. e. v. ,. y. ä. m. r. o. -. h. j. M. T. 2. 1. d. (. ). 5. K. L. 8. 0. A. g. ö. H. ". å. c. w. b. O. 6. {. S. B. }. N. a l. d l. t l
Meillä oli jouluna monen moista pikku syömistä marinoitujapunasipulia, oliiveita, fetaa, 2 x valkosipuleita, mini porkkanoita joista ohje tulee tämän jälkeen
Punasipulit nimittäin pitää pilkkoa ja laittaa jääkaappiin marinoitumaan yöksi. Runsasta sipulisatsia ei tosin saa käytettyä kokonaan aamiaisleipien lisukkeena, joten ohjeen voi puolittaa tai sitten hyödyntää viiikonloppuna aamupalalta ylijääneet punasipulit esimerkiksi tortillojen tai burgereiden välissä sekä ruokaisan salaatin koristeena
Toivottavasti tykkäätte reseptistä. Tänään haluan jakaa teille yhden arkiruokasuosikkini. Täytetyt paprikat ovat helppo, nopea ja terveellinen ateria esimerkiksi lounaalle
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.