Marinoitu punasipuli on helppo ja nopea herkku, joka sopii lisukkeeksi moneen. Meillä sipuli oli osana salaatti buffettia, mutta voit tehdä näitä myös esimerkiksi burgerin väliin tai vaikka lihan kaveriksi nyt pääsiäisenä
Tuo ristiriitaisten mielipiteitten kohteena vuosikausia ollut soijatuote on kaikesta kälätyksestä kiistatta loistava proteiininlähde kasvisruokavaliota noudattaville
Anna tofunmarinoitua jääkaapissa vähintään tunnin verran. Sen sijaan voisin vihoinkin esitellä tätä eilen väsäämääni tofu-kookos-currrypataa, jonka bongasin Ruohonjuuren sivuilta
Marinoitu punasipuli on loistava lisuke moneen juttuun. Marinoitu punasipuli rakastaa hampurilaisia, pulled porkia, tortilloja, pizzaa ym kaikkea hieman rasvaista
Paketti marinoituatofua. Lisää sipulit ja tofut sekä nuudelit keittoon. + nuudelien omat mausteet. Pilko tofu ja sipulit pieniksi kuutioiksi ja ruskista pannulla öljyssä
Anna marinoitua yön yli, ohjeen mukaan säilyy pari viikkoa (lue. Vaikkei se Nanna nyt kirjoittanutkaan minulle hirvireseptiä kamadolle juhannukseksi, löysin häneltä hyvän ohjeen marinoidulle punasipulille
Kiinalaisissa ravintoloissa on usein tarjolla marinoitua kaalisalaattia. Olen kovasti tykästynyt sen pirtsakkaan makuun ja päätinpä kokeilla tehdä sitä itsekin
ällä hetkellä lisäilen punasipulia miltei ruokaan kuin ruokaan, etenkin marinoituna. Teen yleensä purkillisen kerralla, marinoitu sipulia voi käyttää jo parinkymmenen minuutin päästä valmistuksesta, mutta se myös säilyy useita päiviä hyvänä ja muuttuu vinkeän fuksianpunaiseksi
Marinoitu punasipuli maustaa salaatit ja sopii erilaisten liha- ja makkaruokien lisäkkeeksi. Punasipuli viimeistelee myös hodarit, sämpylät ja voileivät
Yrttisellä tahnalla maustettu rapeapintainen tofu on eräs tofu-suosikeistani. Myös koirani Bambi on hulluna tofuun ja tulee aina kerjäämään kun kokkaan tofua
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.