Omaan raparperipiirakkaani kuuluu ehdottomasti myös kaneli, koska sen ja raparperin liitto on päätetty yhteen jo ennen kuin minä vedin edes ensimmäisiä henkäyksiäni
Juhannusvieraamme saivat Spinny -pullien lisäksi maistettavakseen tätä ihanan pehmeän makuista raparperipiirakkaa, jonka tein 20cm irtopohja vuoassa, vinkin sain täältä
Tämä ison raparperipiirakan ohje löytyi Kotiliedestä nimellä Maisemakahvilan raparperipiirakka. Tänään laitoin raparperipiirakkaan, pohjataikinan päälle, litran raparperipaloja, herkullisen päärynä-kinuskirahkatäytteen ja pinnalle rapsakan murupäällysteen
Enpä sitten keksinyt taas parempaa nimeä, kuin tuo nimihirviö, mut hei ei nimi miestä pahenna, niin ei se sitten pahenna tuota smoothien makuakaan, oli nääs herkkua
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.