Marjaisa suklaakakku
Jauhoton taikina
Jauhoton taikina
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 150 g tummaa suklaata
  • 150 g voita
  • 1 tl vaniljauutetta
  • 0,25 dl vichyvettä
  • 70 g mantelijauhetta
  • 80 g maissijauhoja
  • 200 g sokeria
  • 0,5 tl ruokasoodaa
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 50 g kuivattua mansikkaa---4 isoa kananmunaa---1 dl vadelma tai mansikkamarmeladia
  • 24-26 cm halkaisijaltaan oleva irtopohjavuoka. Muista käyttää tarvittaessa gluteenitonta jauhotusta. Sulata voi kattilassa miedolla lämpötilalla. Lisää joukkoon suklaa ja nosta kattila pois levyltä. Sekoita joukkoon vichy ja vaniljauute. Laita hetkeksi sivuun. Mittaa isoon kulhoon manteljauhe, maissijauhot, sokeri, sooda, leivinjauhe ja kuivatut mansikat ja sekoita.
  • 100 g mascarponea (tai soijatuorejuustoa)maun mukaan vadelmamarmeladia
  • 250 g rouhittua tummaa suklaata
  • 250 g kuohukermaa
  • 50 g glukoosisiirappia
  • 2 rkl voita
  • 45 asteiseksi Sekoita tasaiseksi ja levitä pellille tai marmorilevylle ohueksi levyksi jäähtymään huoneenlämpöiseksi

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.