Enpä sitten keksinyt taas parempaa nimeä, kuin tuo nimihirviö, mut hei ei nimi miestä pahenna, niin ei se sitten pahenna tuota smoothien makuakaan, oli nääs herkkua
Shakshouka on alunperin, lähteestä riippuen, Israelilainen, Tunisialainen, Libyalainen, Algerialainen, Marokkolainen tai Egyptiläinen ruoka, jossa pohjana on mausteinen tomaattikastike
Viikonloppuna tein marjapiirakoita, kun omalta maalta saa mansikoita ja vadelmia. Mustikkavadelmapiirakka on myös aina parasta elokuussa, kun mustikat ovat uusia
Mustikkamätäs ja Miljonäärin piirakka. Nämä ei petä. tekevät aina kauppansa. Kumpikin ohje täältä jo löytyykin, mustikkamätästä oon tehnyt mansikkaisena ja piirakkavuokaan
Tämänkin kakun kuvat on pyörinyt tuolla kamerassa jonkin aikaa, joten on korkea aika postata ne. Brita on mun suosikkitäytekakkuni ainakin kesällä, kun se on niin helppotekoinen ja jotenkin ihanan ilmava
Tässä on resepti jolla saa pienemmän kakun tehtyä esimerkiksi kahvipöytään. Kakku itsessään on todella helppo tehdä, pääsääntöisesti kaikki aineet sekoitetaan keskenään ja sen jälkeen laitetaan kakku uuniin
Kuvassa ikävästi pohjaan tuleva kirsikkarahka värjäsi osia kohtia,mutta makua ei haitannut Tytär teki vadelma-raparperipiirakan ja pohjaan käytettiin rahkan ja joghurtin seosta,kun sitä sattui olemaan
Taikina kotona vuokaan ja mökillä täytteet päälle ja uuniin. Taas piirakkaa perunamuussijauhepohjalla. Lämpimänä popsittiin lounaaksi aurinkoisella terassilla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.