Pienet coctailpalat ovat käteviä tarjottavia, sillä niitä on helppo syödä ja kiva valmistaa. Lauantaina olisi tulossa kymmenkunta vierasta viettämään pikkujouluja sekä peli-iltaa
Mannaryyniähän käytetään itämaisissa maamoul-pikkuleivissä ,mutta nämä omani ovat erilaiset. Tein uuden satsin edellisen postauksen blondisuklaata,ja tällä kertaa ilman voin lisäystä,mikä olikin ihan turhaa tässä kotitekoisessa dulcey-suklaassa
Paista piiraita 225-asteisen uunin keskitasossa noin 10 minuuttia. 2-4 oksaa tuoretta timjamia. 1. Lisää hieman kädenlämpöistä kuumempaan veteen (42 astetta) hunaja, suola ja öljy
Pohjataikina 3 dl vehnä- tai hiivaleipäjauhoa1 dl spelttijauhoaripaus suolaa100 g huoneenlämpöistä margariinia1 dl maustamatonta soijajugurttiaSekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini. Paista 200 asteessa 20-30 minuuttia kunnes täyte on hyytynyt ja täytteestä riippuen pinta mahdollisesti saanut hieman väriä. Kirsikkatomaatti-pinaattitäyterasiallinen kirsikkatomaatteja1 dl silputtua pinaattia (pakasteesta tai tuoretta ryöpättyä)1 dl kaura- tai soijakermaa1,5 rkl perunajauhoasuolaa ja pippuria maun mukaan, kumpaakin ½-1 tlrunsaasti yrttejä maun mukaan, esim. Purjotäyte1 isohko purjooliiviöljyä 1 dl soijajuustoraastetta1 dl kaura- tai soijakermaa1 rkl perunajauhoa1 tl mustapippuriaripaus suolaaPuhdista ja silppua purjo. Mansikka-raparperitäyte2-3 raparperin vartta2-3 dl mansikoita1 dl maustamatonta soijajugurttia1,5 rkl perunajauhoa ½ dl sokeria (tai mansikoiden makeudesta riippuen enemmän)2 tl vaniljasokeriaPuhdista ja pilko raparperit ja mansikat. ½-1 tl. 2-3 raparperin vartta. 2-3 dl mansikoita
s kerta, kun pyöritämme pop-up kahvilaa Ravintolapäivänä. Olen jo aiemminkin hehkuttanut, miten hyvin tällainen tapahtuma sopii ruoka-/leivontabloggarille
Persikka-Marenki Tartletit (12 kpl). Paista 180 asteessa 15-20 minuuttia kunnes täyte on hieman jähmettynyt ja pohja näyttää reunoilta kypsältä. Pursota marenkia jäähtyneiden piiraiden päälle ja paista 150 asteessa noin 10-15 minuuttia kunnes marenki on kovettunut pinnalta mutta pehmeää sisältä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.