Raakakakut saavat kaunista väriä ja makua marjoista. Kakut kannattaakin koristella reilusti marjoilla sekä lisäksi voi vielä tehdä erilaisia marjakastikkeita
Tänään päätin kokeilla mehun tekemistä punaherukoista, ja samalla hyödyntää sly- pariltani saamaa kaunista pulloa ja herukoita, joita onkin tullut kerättyä aika reippaasti
Yllätys yllätys, decapitatedissakin käytetään google analyticsia. Tässä parhaita paloja yleisimmistä hakusanoista, pari lyhyttä reseptiä ja hakusanat kuvana
Olisi mukava kuulla, miten muissa kaksikulttuurisissa perheissä on valittu lapselle nimi. Onko nimi ollut automaattisesti suomalainen tai toisen osapuolen kulttuurista tuttu nimi
Mökillä ei ole Mehumaijaa, mutta iso kattila on ja siinä on hyvä tehdä marjamehua. Meillä on mökillä vain punaisia viinimarjoja, mutta naapuri antoi yhden oman mustaviinimarjapuskansa meille tyhjennettäväksi, joten sain juuri tämän reseptin verran marjoja - noin 3 litraa
Minulle pääsiäisen tärkein maku on mämmi. Pienenä mummoni paistoi aina mämmin leivinuunissa ja minulla oli oma nimikko tuohiropponen (se, jossa oli pieni reikä kulmassa, jonka mummo aina paikkasi voipaperilla)
1. Keitä vettä ja marjoja reippaasti 10-15 minuuttia. 2. Valuta mehu erikseen ja mittaa se. Jos haluat voit vielä lisätä marjamassaan tilkan vettä, kiehauttaa ja siivilöidä sen uudelleen
1. Kuumenna vesi isossa teräs- tai emalikattilassa. Varaa kovakuorisille marjoille, kuten herukoille, karviaisille tai puolukoille enemmän vettä kuin mansikoille, vadelmille tai mustikoille
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.