tuoreitamansikoita. Lempeää jogurttivaahtoa jamansikoita (neljälle). Jääkaapissani on jo muutaman päivän ajan kököttänyt vajaa purkillinen maustamatonta jogurttia, jota ei ole vilkaistukaan tzatzikin valmistamisen jälkeen
Suurkulutan leipäjuustoaja se ei meillä jääkaapissa kovin kauaa säily. Sekoita kerma, ruokalusikallisen verran sokeria ja ripaus kanelia korkeareunaisella paistinpannulla ja anna kiehahtaa nopeasti
L. e. i. p. ä. j. u. s. t. o. a. n. l. k. r. m. d. -. h. y. T. ,. ö. v. E. I. P. Ä. J. U. S. O. 2. 3. 1. /. (. ). A. 0. =. R. N. K. 4. H. g. 8. 5. +. V. M. d l. t l
Härkäpapu on perinteinen suomalainen viljelyskasvi ja tuttu raaka-aine mm. Näin sitkeä siemenkuori pehmenee ja muuttuu helposti sulavaksi, syötäväksi kelpaavaksi raaka-aineeksi
Kumma, kun leipäjuustoa tulee ostettua niin harvoin, vaikka se on niin hyvää. Siperialaiset karhunvatukat alkoivat kypsyä juuri sopivaan aikaan, ja niistä keitin leipäjuuston seuraksi sopivaa hilloa
Raikas, kesäinen ja älyttömän hyvä jälkkäri. ) Pertin mansikoihin käytin limoncelloa, alkoholiton versio syntyy sitruunamehusta ja molemmat on tosi hyviä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.