Nyt on kuulkaas sellainen juttu, että unohtakaa perinteinen puolukkavispipuuro, vaihtakaa puolukat punaviinimarjaan ja kokeilkaa tätä parasta marjapuuroa ikinä
Marmeladi mielletään joulumakeiseksi, mutta miksipäs sitä ei tekisi kesälläkin. Itse tehty marmeladi, voi kuinka sööttejä ne ovatkaan ja niihin ei välttämättä tarvita muotteja vaan leikkaa kuutioita
Vispipuuro Punaherukoista. Punaherukkavispipuuro maistuu koko perheelle. Jos tarjoat puuroa vauvalle, voit pienentää sokerin määrää ja lisätä sitä tarvittaessa tarjoiltaessa
Mahdollisuuksia on miljoona, mutta yksi vaihtoehto on tehdä marmeladia. Sitrus-omena-chilimarmeladi. En halunnut marmeladista vahvaa, vaan chili tuo siihen vain aromia
Kuori vaahto pois ja tölkitä mustikkamarmeladi puhtaisiin kuumiin lasipurkkeihin. Soseuta marjat sauvasekoittimella, monitoimikoneessa tai tehosekoittimessa
Tällä kertaa tein puuron punaherukoista, sillä vispipuuron voi tehdä muistakin marjoista kuin perinteisistä puolukoista (mansikoista, mustikoista tai vadelmista)
makeankirpeä juustokakku punaherukoista. Punaisia viinimarjoja on tänäkin vuonna tullut hurjasti ja jo yksi pensas notkuu niin, että satoa saa monta ämpärillistä
l. a. u. n. t. i. 2. e. o. k. 0. 1. 4. R. s. j. g. r. -. p. c. h. T. y. ö. m. ä. v. P. d. K. M. ,. N. E. S. A. J. ). V. 5. (. 3. O. L. *. I. 7. H. B. w. F. b. 6. 9. U. ) l. d l. t l. I h. K i
Marmeladit kuuluvat mielestäni nimenomaan jouluun ja niistä saa ihan parhaita pikkulahjoja. Glögimarmeladit oli pakko testata jo siksi, että perinteistä Marlin glögitiivistettä nyt sattui olemaan jääkaapissa avattu pullo
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.