Marokkolaiset lohipullat ja rusinacouscous
Keittotaiteilua
Keittotaiteilua
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 20 kpl)
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 0,25 säilötty sitruuna + 0,25 säilötyn sitruunan sisus (kuori käytetään couscousiin)
  • sisus
  • kuori
  • 600 g lohifileetä
  • 0,75 tl cayennepippurijauhetta
  • 0,75 tl merisuolaa
  • 0,25 tl mustapippuria
  • mustapippuria
  • 40 g korppujauhoja
  • 1 kananmuna Hienonna valkosipulinkynnet ja sitruunat. Irrota lofifileestä nahka ja kuutioi kala parin sentin kuutioiksi. Lisää valkosipulit, lohikuutiot, sitruuna ja kuivamausteet monitoimikoneeseen ja surauta nopeasti karkeaksi tahnaksi. Lisää joukkoon korppujauhot ja kananmuna ja sekoita tasaiseksi.
  • 1 keltasipuli
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 4 rkl keltaisia rusinoita
  • 2 rkl mantelirouhetta (jauhoimme lastuista)
  • 1 tl jeeraa
  • 1 ml kanelia
  • 2 dl vettä
  • 2 dl couscous-suurimoita
  • 0,5 tl merisuolaa
  • 0,5 rkl oliiviöljyä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.