Sveitsiläistä pikkuleipä- ja makeiskulttuuria omimmillaan. Marzipan Leckerle Olli Leeb'in mukaan(Alkuperäinen valmistusvaiheet saksan kielellä, alla kuvatut valmistusohjeet siten miten itse näin parhaaksi
- Sekoita mukaan currytahna, korianteri ja liemikuutio, lämmitä hetki. - n. Pirteyttä löytyy myös mausta, sillä tämä thaimaalaisittain maustettu sosekeitto saa varmasti suusi piristymää
Kotitaloustunneilta minulle on jäänyt erityisesti yksi mehevä omenakakku mieleen – tosin siinä ohjeessa on käytetty runsaasti voita ja sokeria, mutta halusin kehittää samantapaisen kakun ilman voita tai sokeria
-. -. -. -. -. -. K. y. l. m. ä. i. a. k. u. p. n. e. h. r. o. t. s. N. v. ,. j. d. S. T. J. U. L. A. I. E. O. (. 5. D. /. 2. P. ). 1. 0. g. %. F. z. V. H. ö. R. ". M. 4. 3. G. d l. t l
Tämä omenakakku on sitten kolmas ja viimeinen, koska kisa-aikakin päättyy huomenna. Suomalaisista raaka-aineista on vain niin moneksi ja tässä kakussa omena yhdistyy hentoiseen lakritsan makuun
valita mahdollisimman laadukkaat raaka-aineet, ei niitä parhaimmat päivänsä. Omien säilykkeiden teossa hauskinta syömisen ohella on se, kun saa kehitellä mitä erilaisimpia makuyhdistelmiä
Valmista myös mieto kana- tai kasvisliemi, kun odotat valkosipulin paahtumista. Tai sitten kukaan teistä ronteista ei vain kehdannut sanoa mitään ja hypistelitte mekkoja tuskassa kärvistellen
Kun näin idean, että porkkanalaatikon riisipuuro keitetään kookosmaitoon, en voinut vastustaa kiusausta kokeilla itsekin, vaikka kokeilu taisi tarkoittaa koko viikon mittaista porkkanalaatikkoputkea
Minä en nykysellään puhdista ulkofilettä mitenkään. uunissa paistettua mm hunajalla maustettua possun ulkofilettä, paistoliemestä tehtyä kastiketta ja uunijuureksia
Puhdista hillopurkki/-purkit kansineen hyvin pesemällä ja kiehuvalla vedellä. ) Tämän raparperihillon pohjana ovat nimittäin tuoremehun valmistuksessa käytetyt raparperipalat, jotka ovat jo yhden lahjansa mehuna antaneet
-. -. T. ä. n. p. i. t. l. e. o. a. d. m. y. ö. h. s. v. k. u. U. (. M. r. O. ,. j. ). P. 2. 0. g. D. 1. 3. /. 4. 5. 6. J. G. S. f. K. A. L. H. c. V. 7. R. k a
-. -. -. -. A. i. n. a. e. j. k. s. m. ö. l. ä. g. r. t. T. o. u. p. v. ,. y. L. d. 1. 5. 0. h. b. c. O. K. R. G. (. 2. 3. /. 8. ). f. 6. S. P. . E. M. N. t l
-. -. -. -. -. T. ä. m. n. r. e. s. p. t. i. o. l. a. u. v. h. y. ö. k. ,. j. K. F. z. G. 1. 0. g. (. D. ). 7. 5. d. V. 2. P. M. I. J. 3. 4. L. S. /. f. d l. r k
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.