Kerran tein marsipaaniruusuja ja onnistui jotenkuten, mutta eilen yritin ja ihan kamala tuli. Minulta kysytään vähän väliä neuvoja miten valmistan marsipaaniruusut
marsipaaniruusuja. Isäni täytti vuosia aiemmin tällä viikolla ja ei kait ole vaikea arvata kuka tässä taloudessa todennäköisimmin tarttuu vatkaimen varteen, haha
No niin, tämän kuukauden kolmannet ja viimeiset synttärijuhlat on takana päin. Paremman puoliskoni sekä hänen kaksoisveljensä kuusikymppisiä (30+30=60) juhlittiin menneenä viikonloppuna
+ nonparelleja, marsipaaniruusuja etc koristeluun. Tässä tulee ihanien mini kuppikakkujen ohje. Kuppikakut ovat mielestäsi juuri sopivan kokoisia ja näitä voi syödä hyvällä omallatunnolla vaikka kaksi
Moi. Leppäkerttukakusta innostuneena tein viime viikolla myös prinsessakakun. Prinsessakakku on sokerikakkua, vadelmahilloa ja kermavaahtoa tai vaniljatäytettä sisältävä kakku joka päällystetään marsipaanilla
Kakku sai tekovaiheessa damagea enemmän kuin tarvitsi, raukkaa heitettiin kulholla, runnottiin tuuletusikkunan reunalla (älä kysy) ja sohlittiin kyynerpäällä
Nam nam, tämä mangohyytelökakku oli yhtä parhaimmista hyytelökakuista, joita olen tehnyt. ) Makuna oli Valion uutuus mangotuorejuusto, mutta kakku ei mielestäni maistunut liikaa mangolta, eli jos olet suuri mangon ystävä, kannattaa laittaa kaksikin purkkia mangotuorejuustoa
Saimme Bonnelta erilaisia marja- ja hedelmäsoseita sekä mehuja kokeiltavaksi leivonnaisiin ja tietysti sitten heti halusin kokeilla Bonnen vadelmasosetta
Sundqvistin uutta nettikauppaa, josta voi kätevästi tilata kakkujen ja leivonnaisten koristeluun liittyviä kakkukoristeita, aromeja ja väriaineita, marsipaaniruusuja ja leivontamassoja yms
Tämän kääretortun idea lähti siitä, kun tein suklaamuffinsseja tuorejuusto kuorrutteella, ja kuorrutetta jäi yli, joten tein lopusta kuorrutteesta täytteen tähän kääretorttuun
Tein tätä ihanan mehevää ja suklaisen täyteläistä maidotonta Sacherkakkua ystävilleni, joista yksi on maitoallergikko ja sen takia tein kakun maidottomana
Leipomainnostukseni huumassa ilmoittauduin työväenopiston kaksipäiväiselle täytekakkukurssille. Toiveenani oppia jotain uusia tekniikoita ja tehdä joku sellainen kakku, jollaista en ole koskaan tehnyt
Päälle tulee suklaakuorrutus ja reunoille kermavaahtopursotukset sekä koristeeksi marsipaaniruusuja. Tänään on ollut pieni keittiö kovalla koetuksella, cheffistä puhumattakaan
Kakkujen koristeena on marsipaaniruusuja. Ristiäisissä pöydässä oli tarjottavana kaikenlaisia, sekä suolaisia että makeita herkkuja sekä kahvia, mehua ja teetä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.