P. e. r. i. n. t. s. u. o. m. a. l. k. ,. V. c. h. ä. d. v. j. p. S. ö. y. A. M. R. H. f. b. g. -. O. E. T. I. L. C. z. J. N. Ä. (. ). K. U. 2. 0. 1. –. 3. ½. 4. 6. 5. k g. t l. d l
Vorschmack mainitaan usein Marsalkka Mannerheimin lempiruuaksi. Tarinan mukaan Marski toi reseptin mukanaan Puolasta ja antoi reseptin suosikkiravintolaansa
H. i. t. a. s. v. l. e. k. n. m. ä. h. u. d. o. r. ,. p. j. y. f. ö. M. O. G. -. K. N. T. b. g. 2. 0. 1. P. E. 9. 8. S. ’. A. L. 7. 5. 3. ½. V. d l. t l
Välimerellinen kanavuoka. Kypsennä kanavuokaa uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia. Yhteishyvä-lehden ruokaliitteestä löytyy joka kerta todella hyviä reseptejä ja sieltä tämänkin välimerellisen kanavuoan reseptin löysin
Eli resepti koostuu vanhasta, erittäin hyväksi havaitusta hedelmäisestä ja tulisesta kanapadasta. Alkuperäisen kastikkeen saa, kun jättää tästä reseptistä riisin ja fetan pois
ja juomasuosituksena viljainen "Krombacher Pils" olut, väliin mausteinen Marskin ryyppy ja rauhalliseen iltaan laadukkaan tanniininen Saint Emilion alueen "Chateay Laroze"
Marskin Vorschmackilla täytetyt uuniperunat, kahdesti kuorrutetut lampaan lihasta valmistetulla Vorschmackilla täytetyt uunissa kuorrutetut perunat, hyvä tapa hyödyntää ruoantähteitä sekä uuniperunoiden muodossa että lampaanlihan muodossa
Välimerellinen kanavuoka. Tämä sunnuntai vierähti kotitöiden parissa. Tänne Keski-Suomeen kertyi perjantain ja lauantain aikana viitisentoista senttiä lunta, joten tänä aamuna edessä oli ensimmäistä kertaa koko pihan kolaaminen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.