Matalassa lämmössä paistettua turskaa tomaattien, karamellisoitujen pinjansiemenien ja oliivimarmeladin kanssa
Ruoka.fi
Ruoka.fi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Määrä Aines
  • 200  g turskafileetä neljänä yhtä suurena palana
  • 5  dl auringonkukkaöljyä
  • 2 laakerinlehteä
  • puolikas valkosipulinkynsi
  • 4 pientä sipulia
  • 8 kirsikkatomaattia
  •  
  • tomaattihyytelö
  • 300  g terttutomaatteja
  • 2 liivatelehteä
  •  
  • oliivimarmeladi
  • 10  g Aragonin mustia oliiveja
  • 10  g Sevillan mustia oliiveja
  • 2 g (vajaa 1/2 tl) sokeria
  •  
  • karamellisoidut pinjansiemenet
  • 10  g pinjansiemeniä
  • 5 g (1 tl) sokeria
  • suolaa
  •  
  • Lisäksi
  • 1  rkl hienonnettua ruohosipulia
  • hyvää oliiviöljyä (miel. Arbequina-oliiveista)

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.