Osasta vaimon Instagramiin (@lapsellistablogi) levinneestä elintarvikkeita käsittelevästä #ChezHenkka-kuvamateriaalista on kaivattu lisäselvitystä, ehkä jotain reseptejä
Pad Thai on luultavasti thaimaalaisen keittiön levinnein ruokalaji. Länsimaista ruokaa ovat rikastuttaneet toisaalta maahanmuuttajien mukanaan tuomat ruokalajit, toisaalta omat matkamme vieraisiin ruokakulttuureihin
1. Sekoita korppujauhot kermamaitoon ja anna turvota noin 15 minuuttia. Lisää muna, mausteet ja sipuli. Lisää jauheliha ja sekoita, kunnes taikina on tasainen
Tämä oli nyt tällainen pintaraapaisu siitä, mitä Turkissa ehkä saa lautaselleen, ja yksityiskohtainen matkakertomus reissusta ilmaantuu sitten matkasivustolleni, kunhan saan sen ensin kirjoitetuksi
1. Kuori ja hienonna sipuli. Kuutioi tomaatit noin sentinkokoisiksi paloiksi. Huuhtele pavut ja laita ne kattilaan veden kera, lisää puolet sipulista ja tomaatista
Mauste oli herättämänsä erikoisen tunteen takia vientikiellossa Yhdysvaltoihin vuoteen 2005 asti, joten suurimmassa osassa maailmalle levinneistä kiinalaisista ruuista ei sichuaninpippuria ole, joten maku saattaa olla syöjälle uusi
1. Paloittele kuoritut perunat ja juurekset ja keitä ne pehmeiksi vähäsuolaisessa vedessä. Muussaa ne hyvin, mausta ja ohenna lihaliemellä tai kermalla, lisää keltuainen ja nokare voita
Puhdista maksa kalvoista ja halutessa liota sitä maidossa muutama tunti kitkeryyden poistamiseksi. Kuivaa maksa viipaleet ja mausta suolalla sekä pippurilla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.