Maukasta kanamasalaa pekonilla ja chili-suklaatorttua
Pilkettä
Pilkettä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 pkt (140 g) pekonia
  • 300 g maustamattia broilerinfileesuikaleita
  • 3 cm pätkä tuoretta inkivääriä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • ½-1 punainen chili
  • 1 sipuli 1 rkl butter chicken masalaa
  • 1 tlk tomaattimurskaa
  • 2 rkl tomaattipyrettä
  • ¼ tl kanelia
  • 1 prk (100 g) creme fraichea
  • Voita
  • 75 g suolatonta voita (huoneenlämpöistä!)
  • ½ dl mantelijauhoa
  • 1 dl kookosjauhoa
  • 1 rkl psylliumia
  • ½ dl erytritolia
  • 1 kananmuna
  • ½ tl leivinjauhetta
  • 1 tl vaniljauutetta
  • 200 g ranskankermaa tai turkkilaista jogurttia
  • 2 rkl erytritolia
  • 150 g chilisuklaata (esim. Maraboun 70 % chilisuklaa tai Fazer Thin Maya)
  • 1 rkl voita
  • ¾ dl vettä
  • 2 kananmunaa ½ dl erytritolia
  • kananmunaa
  • 2 rkl rommia

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.