Itse tykkään enempi tuoreista mausteista kuten basilika, minttu ja korianteri. - Hienonna koko satsi sipulia, korianteria, minttua ja pinaattia pieneksi silpuksi jajaa noin kahteen osaan (lihapullataikinaan yksi osa ja toinen kastikkeeseen )
Nakit ja perunasalaatti ovat ehkä jo menettäneet hieman hohtoansa, mutta tilalle on tullut monenlaisia ja erimaalaisia toinen toistaan parempia makupaloja
Joulu on lähestymässä ja se innoitti leipomaan juhla-ajanmakuja. Onhan mausteiset leivät hyviä milloin tahansa tarjottavaksi, mutta näin joulun alla erityisesti
Siis konko sulla koskaan käyny niin että selaat esimerkiks Pinterestiä tai Instaa tai näät jossain muuten vaan jotain sellaista, mikä nappaa sun huomion ja pistää sut LIIKKEELLE
Helppoja aamiais tai brunssireseptejähän ei voi olla liikaa. Varsinkin kun kutsut kylään vieraita ja haluat, että pöytä notkuu herkuista mutta aikaa valmisteluihin ei ole kuin hetki, kaikki konstit ovat käytössä
Tässäpä helppo ja terveellinen naposteltava. Sekoita kikherneet ja mausteet keskenään kulhossa. Levitä loraus oliiviöljyä leivinpaperoidulle uunipellille ja kaada kikherneet öljyn päälle
Meillä tykätään syödä usein broileria ja nyt vaihtelun vuoksi tein paneroituja fileitä. Ite tykkäsin syödä salaatin kanssa jonne sekaan laitoin vähän kvinoa, kirsikkatomaatteja, paprikaa ja kurkkua
Pyhän aikana katselin muutaman ruokaohjelmavideon,ja yksi niistä oli Ottolenghin Mediterranean Island Feast-ohjelman Kreeta-jakso,jonka voi nähdä YouTubessa täällä
Kauheesti on tehnyt mieli keksejä viime päivinä ja tähän herkkuhimoon pyöräytin muunnelman Hyvän omatunnon kekseistä, mitä voi syödä hyvillä mielin ja niin, ettei herkkumittari värähdä (viittaan Kiloklubin mittariin
Löysin kuitenkin arkistosta reseptin, joka sopii täydellisesti ajankohtaan. Vaikka enää ei saakaan niitä ihania pieniä tuoreita porkkanoita, on porkkanasesonki kuitenkin parhaimmillaan ja se kannattaa hyödyntää
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.