L. a. u. r. C. l. d. e. n. t. o. i. j. ä. k. -. s. U. p. P. m. A. v. h. f. K. ,. J. ). S. y. ö. O. M. N. H. T. E. 1. 4. g. 5. 2. 0. V. I. R. Ä. F. (. 6. 8. /. 3. k g. d l. t l
Hirveän herkulliset ulkofileet punaviinikastikkeessa. 28. 7. 2015 by Merja 4 kommenttia. Se hirvi oli nauttinut elämästään, jos lihan mausta voi päätellä eläimen onnellisuudesta jotain
From Äijäruokaa. Lohi thaityyliin. Alexander ja Hanna Gullichsenin kirjassa Safkaa - Parempaa arkiruokaa on monia hyviä reseptejä ja viimeisin kokeilu oli Pintapaistettua lohta limetti-chililiemessä
Mausteinen karitsa ja paahdettu bataatti ovat valmista puolessa tunnissa. Vuoden 2013 Suomen MasterChef -kilpailun voittajan Kira Åkerström-Kekkosen ideoima resepti löytyy hänen uutuuskirjastaan Max 30 min
Alkupalaksi sopivat sormin syötävät kesäkääröt, joita kastetaan kirpeän makeaan chilidippiin. Irrota salaatinlehdet kerästä ja leikkaa pois keskiruoti, jolloin lehdet on helppo kääriä paketeiksi
Lohi thaityyliin. Lohi thaityyliin. From Äijäruokaa. Alexander ja Hanna Gullichsenin kirjasta Safkaa - Parempaa arkiruokaa löytyy useita mainioita reseptejä
Mausteista karitsaa paahdetulla bataatilla. Kekseliäs, nopeasti valmistuva arkiruoka on nyt vahvassa nosteessa, ainakin jos keittokirjauutuuksia selailee
Hirvi vaan on niin hyvää ja hirvipullat taivaallisia tässä kastikkeessa. Pulliin en mitään ihmeellistä laittanut, sillä mielestäni hirven lihan maun pitää itsessään olla se pääasia
Kastikkeen nimi kuulostaa jotenkin hirveältä (heh. Puolet löntistä jäi vielä pakkaseen ja ensi kerralla tekisi mieli kokeilla ehkä jotain muuta - pataa tai riimihirveä kenties
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.